Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nike Superfly 6 Academy GS MG (Fodboldstøvle Børn)

Varenr.: AH7337-107
Junior

Leveringstid: 1-3 dage

599,95 kr

Produkt Information

Produkt Information

Mangler den lynhurtige spiller en ny fodboldstøvle? Så er Nike Mercurial Superfly 6 Academy som skabt til dig!Denne fodboldstøvle er skabt med henblik på fart, der med sin syntetiske overdel bringer en komfortabel og smidig pasform, fyldt med boldkontrol, grundet sine påsatte ’dupper’ du finder på overdelen. Den fantastiske Dynamic Fit Collar slutter op omkring anklen, der tilføjer en mere stabil effekt samtidigt med at den sætter sit touch omkring hele pasformen. Ny og innovativ sål sørger for at bringe den responsiv og mere smidig platform, der sammen med knopfigurationen bringer den perfekte kombination af fart og kontrol. Nike Mercurial Superfly 6 Academy henvender sig til både naturlige samt kunstige græsbaner.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...