Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Adidas X 19.1 FG (Fodboldstøvle)

Varenr.: F35316
Unisex

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 1.699,95 kr

Special Price 1.019,97 kr

Produkt Information

Produkt Information

X er skabt til fart! Intet mindre. Disse fodboldstøvler byder dig på sin tynde Speedmesh-overdel, der skaber en minimal følelse, med et direkte touch, klar til trækket forbi din modstander. Den lave Clawcollar kant og det 3D formstøbte hælområde med stødabsorberingspuder bringer tilsammen en fastlåst, bevægelsesfri og komfortabel kvalitet, med støtte til de eksplosive bevægelser. Integreret i den minimale overdel er en firevejsstrækbar pløs der sikrer den tætte og behagelig tilslutning til støvlen, og gør den samtidig nem at komme i. En perforeret Speedframe-ydersål og kombineret runde/spidse knopper levere fantastisk respons og accelerationsevne på både naturlige og kunstige græsbaner, så du altid er skridtet foran.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...