Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nike Vapor 12 Academy GS MG (Fodboldstøvle Børn)

Varenr.: AH7347-810
Junior

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 449,95 kr

Special Price 269,97 kr

Produkt Information

Produkt Information

Her har du den eksplosive og hurtige støvle til dit barn, Nike Mercurial Vapor 12 Academy, der ikke går på kompromis!Fodboldstøvlen byder foden velkommen på hjemmebane med sim syntetiske overdel, fyldt med små tekstureringer, der tilsammen giver en smidig og behagelig pasform med optimeret boldgreb, til de hurtige vendinger, driblinger og afleveringer. Sålen byder på en verden af fart og greb, både på de naturlige som kunstige græsbaner, der giver en god balance mellem kontrol og hurtighed, så du kan efterlade modstanderne i støvet bag dig. Nike Mercurial Vapor 12 Academy er med Multiground Speed System, der tillader brug på både naturlige og kunstige græsbaner.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...