Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fly Tester – Flymen Fishing co.

Varenr.: 856-FLYTESTER

Det er Flymen Fishing Co. der er kommet med denne superfede nyhed. Det er et genialt strømvandsakvarium, hvori du kan teste, hvorledes fluen ser ud og hvordan den arbejder i vandet. Med Flytester har du alle muligheder for at fintune og optimere dine fluer inden de præsenteres for fisken. Du kommer til at se fluen som fisken ser den. Tættere kommer man ikke på...


Den prisvindende Flytester har gennemgået nogle rigtig fine forbedringer. Den nye model fylder væsentligt mindre på fluebinderbordet og er meget lettere. Den nye model er også designet, så den nemt kan vaskes og rengøres så akrylglasset står krystalklart.


Med pumpen og akvariets design får du en tovejs strøm så du kan teste flere fluer ad gangen, ja selv skumbiller, poppers og tørfluer kan du teste i verdens fedeste svømmehal til fluer.


Fly Tester akvariet leveres desuden i en praktisk taske, så den kan pakkes forsvarligt ned, når du ikke bruger den.1.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Flymen der er kommet med denne superfede nyhed. Det er et genialt strømvandsakvarium, hvori du kan teste, hvorledes fluen ser ud og hvordan den arbejder i vandet. Med Flytester har du alle muligheder for at fintune og optimere dine fluer inden de præsenteres for fisken. Du kommer til at se fluen som fisken ser den. Tættere kommer man ikke på...

Den prisvindende Flytester har gennemgået nogle rigtig fine forbedringer. Den nye model fylder væsentligt mindre på fluebinderbordet og er meget lettere. Den nye model er også designet, så den nemt kan vaskes og rengøres så akrylglasset står krystalklart. Med pumpen og akvariets design får du en tovejs strøm så du kan teste flere fluer ad gangen, ja selv skumbiller, poppers og tørfluer kan du teste i verdens fedeste svømmehal til fluer.

Akvariet leveres desuden i en praktisk taske, så den kan pakkes forsvarligt ned, når du ikke bruger den.

I sættet medfølger

  • Fly Tester taske i beskyttende design

  • Høj kvalitets akryl tank med en innovativt 2-vejs flow design

  • Aftagelig testrør

  • Forfangs-guide og clamps

  • Kraftig vandpumpe hvor du kan regulere vandtrykket.

  • Brugsanvisning

Specifikationer

Vægt: 1,59 kg

Dimensioner: 12 x 6,5 x 45 cm

Volumen: 3,7 liter

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.