Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fly Line Dressing - Scientific Anglers

Varenr.: 864-1214-1

Skyde- og rengøringsmiddel til fluelinen


Salt, alger og andet skidt sætter sig lynhurtigt på fluelinen under fiskeriet. Det bevirker, at linen ikke længere skyr vand. Den synker dog ikke, men den ligger "dybt" i overfladen. Det giver en større modstand, når linen løftes af vandet. 


Gør dig selv en stor tjeneste. Gør det til en vane at rengøre din dyrebare flueline. Så holder den i væsentlig flere sæsoner. Scientific’s Line Dressing er det middel, der giver linen den lækre og superglatte overflade.119,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Skyde- og rengøringsmiddel til fluelinen. Ideel til flydeliner

Virker linen træg, kan du snildt rengøre/tune din skydeline når du er ude ved fiskevandet. put lidt dressing på en blød klud eller den medfølgende skumplade og træk fluelinen igennem og fluen er hurtigt i vandet igen..

Det bedste er naturligvis er forberede linen hjmmefra og få al skidt og snavs af linen med mild sæbevand inden du "impregnerer" linen med Scientific's linedressing 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.