Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluna Tec Sæt 1: Coating, Cleaner, Degreaser og Mikrofiberkuld

Varenr.: 3007100
459,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Fremtidens våbenpleje til optimal rengøring og pleje af våben


Dette våbenplejesæt består af Coating, Cleaner, Degreaser og mikrofiberklud.

 

Fluna Tec Gun Coating (100 ml)

Fluna GunCoating er en kraftig keramisk belægning til alle typer skydevåben og kan anvendes på alle overflader, f.eks. stål, aluminium, plast, gummi, lakeret træ osv. På trods af sin fremragende smørende effekt er Fluna GunCoating nem at tørre af, er fri for rester og giver langvarig beskyttelse mod slitage og korrosion. Fluna Gun Coating kan anvendes på alle våbnets overflader, herunder løb, repetermekanismer, pistolslæder, systemer osv.

Anvendelse:

Affedt alle overflader med Fluna GunDegreaser, sprøjt en tynd og jævn film af Fluna GunCoating på overfladen, spred den med en mikrofiberklud, og lad filmen tørre. Giv løbet samme behandling: Påfør Fluna GunCoating med en filtbørste, og tør overskydende materiale af. Lad filmen tørre. Det er ikke nødvendigt at fjerne olien fra løbet før affyring.

 

 

Fluna Tec Gun Cleaner (50 ml)

Fluna Guncleaner er en højtydende rensepasta til a typer våbenløb. Det fjerner alt bly, kobber, tomb og krudtslam fra løbet. Indeholder ikke ammoniak, men kan påvirke blåanløbningen!

Anvendelse:

Påfør Fluna GunCleaner jævnt indvendi i løbet med en plastbørste eller et stykke filt. det virke i 10-15 minutter. Fjern metalslammet me bronze- eller messingbørste. Slut af med at rense løbet med Fluna GunDegreaser, og giv det en behan med Fluna GunCoating. Kør altid fra kammer til mu og brug en ren styrestang.

 

 

Fluna Tec Degreaser (100 ml)

Fluna GunDegreaser fjerner hurtigt og effektivt fedt, olie og smøremidler fra metaloverflader. Påvirker ikke plast og gummi. Velegnet til alle typer rifler, pistoler og knive. Perfekt til forbehandler før Fluna GunCoating eller som supplement til Fluna GunCelaner til fjernelse af opløst metaltilsmudsning og slamrester.

Anvendelse:

Stænk Fluna Degreaser på det hele, grundigt med en mikrofiberklud.

 

Mikrofiberklud

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.