Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

SSS Braid Diamond Pearl

Varenr.: 852-0-SSS Guldeline Braid-06

55,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Det er længe siden Mikael Frödin holdt op med traditionelle tinsler, flade såvel som runde og ovale. De nye syntetiske som er flettet er alt andet overleget. Det er stærkere, kan du finde det i mange spændende kulører og selve farven ikke slides af. SSS Braid er i en kvalitet, der gør den perfekt til alle former for kroppe. Det er ikke for tykt til at overlappe hinanden eller blive snoet. Hvis han har brug for en rib bruger han det samme materiale, men snor den til en rund eller oval form. Jo hårdere du snor, jo mindre fluer kan du anvende "Braiden" til. Det er enkelt og effektivt. SSS-Braid findes i 15 unikke SSS (Salar Synthetic Series) farver.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.