Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

SSS Braid Holo Hot Magma Yellow

Varenr.: 120420

Leveringstid: 1-3 dage

55,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Det er længe siden Mikael Frödin holdt op med traditionelle tinsler, flade såvel som runde og ovale. De nye syntetiske som er flettet er alt andet overleget. Det er stærkere, kan du finde det i mange spændende kulører og selve farven ikke slides af. SSS Braid er i en kvalitet, der gør den perfekt til alle former for kroppe. Det er ikke for tykt til at overlappe hinanden eller blive snoet. Hvis han har brug for en rib bruger han det samme materiale, men snor den til en rund eller oval form. Jo hårdere du snor, jo mindre fluer kan du anvende "Braiden" til. Det er enkelt og effektivt. SSS-Braid findes i 15 unikke SSS (Salar Synthetic Series) farver.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...