Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fjällräven Övik Loft Jacket Women

Varenr.: 980-89927

Leveringstid: 1-3 dage

2.399,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Övik Loft Jacket W

Let og slidstærk jakke med isolerende syntetisk fyld. En klassisk model, der er lige så velegnet til turen til arbejdet som til kolde dage i skoven, når temperaturen ligger og svinger omkring nul grader. Det nyskabende syntetiske fyld G-Loft Supreme sikrer den helt rigtige mængde varme, selv når det er fugtigt, og føles ligesom dun. Yderstoffet er vindtæt og vandafvisende G-1000 Lite, som kan voksbehandles med Greenland Wax for at opnå større beskyttelse mod elementerne. 
Den faste, justerbare hætte har en høj krave, der kan trækkes op som beskyttelse mod den kolde blæst. Tovejslynlåsen på forsiden er udstyret med en indvendig beskyttelsesklap for at forhindre den kolde blæst i at trænge ind. Både de to lommer til hænderne og inderlommen er udstyret med lynlås. Kanten forneden kan justeres med snore, og manchetterne justeres med knapper. Jakken er syet med klassisk pasform.

Størrelse: XXS-XL

Farve: Mountain Grey og Autumn Leaf

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...