Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fjällräven Abisko Capri Bukser Dame - Black

Varenr.: 89584-550

Klassiske capribukser med trekvartlange ben lavet af stretch. Bukserne har et velsiddende snit og flere praktiske lommer, herunder en diskret benlomme med lynlås.

999,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Bukser fra Fjäll Räven

  

Klassiske og funktionelle capribukser med trekvartlange ben i behageligt stretch. Bukserne er perfekte til lette vandreture og alle former for friluftsliv, og med deres enkle design fungerer de også godt i bymiljøer.

Snittet er feminint og velsiddende med anatomisk formede knæ, som giver ekstra bevægelsesfrihed. Bukserne har to forlommer og en lomme til mønter ved taljen. De har desuden en diskret benlomme med lynlås og en baglomme med klap og knaplukning. De er forsynet med en strop ved taljen til fastgørelse af udstyr eller et par handsker, som du har brug for at have lige ved hånden. De har faste benafslutninger med slidser i siderne.

 

Vægt: 260 g

  

Materiale: Stretch: 88% polyamide, 12% elastane

  

Køn: Til damer

  

Farve: Black

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.