Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Fiskesæt - Abu Venturi 5’6" / Max STX 10

Varenr.: 818-ven5630

ABU UL FISKESÆT


Lækkert lille fiskesæt til dig som vil prøve det ultra lette fiskeri i Put & Take søerne eller jage aborre på let grej. Der findes RIGTIG meget endegrej i form af mikro blink og gennemløbere som du kan bruge til UL fiskeriet - UL fiskeri er hamrende effektivt og mega spændende. Med dette fine sæt kan du komme i gang med fiskeriet til en ganske fornuftig pris.


Pris: 1.318,00 kr

Special Price 599,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt InformationAbu Venturi spinnestang - 5’6" 2-10 gram 

Venturi stangserien er en klassisk, enkel og elegant stangserie, som er udviklet til skandinavisk fiskeri efter laks, havørreder, regnbuer, bækørreder, aborrer o.l. 

Stangen har fuldt korkhåndtag, som giver dig god komfort. Klingen er fremstillet i 30 T kulfiber som giver dig en stærk og let stang.

   

MAX STX 10Hjul

Max STX 30, er et er hjul med seriøs performance kombineret med et kanon lækkert design. Med 5 kuglelejer, 1 rulleleje alt sammen pakket ind i et letvægts grafit hus samt rotor. Netop dette hjul er designet med Rocket Line Management system plus Everlast bail system. Et kanon godt hjul, til en fornuftig pris.

   

Få fiskeline med til specialpris

Vælg om du vil have fiskeline med i sættet Vi en en helt speciel lav pris, hvis du ønsker fiskeline med i købet. Du kan vælge imellem en klassisk nylonline (300meter) og en avanceret 9 trådet fletline fletline (150 meter). 

Normalprisen for de forskellige sæt er 

5'6" stang med Max STX 10 hjul  1018,-

Normalpris  for fiskelinerne er 

Berkley Trilene XL 300 meter  125,-

Berkley X9 fletline 150 meter  349,-

TOTAL: 1318,- 

Nu fra: 599,-

  

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.