Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Elevate

Guideline Elevate

'Simpelt og enkelt. Uden tvivl den bedste stangserie som Guideline nogensinde har lavet i denne prisklasse! Udseendet, komponenterne, finishen, den lave vægt og balancen af ​​disse stænger er bemærkelsesværdige. Elevate er en komplet stangserie bestående af i alt 18 stænger. Sortimentet varierer fra den lille lækre 7'6 # 3 lavet til det letteste ørredfiskeri til den langt mere kraftfulde 14'8 i # 10/11 til det tungeste laksefiskeri, imellem de to finder du stænger, der passer til ethvert behov. De lettere enhåndsmodeller har en jævn og blød aktion, der passer til en bred vifte af fluefiskere, uanset kastestil.

Enhåndsstængerne fra klasse 6 og opefter har en hurtigere og mere kraftfuld aktion, som giver et godt "kick" til længere kast og krævende fiskepladser. Aktionen i de lette og velafbalancerede tohåndsstænger er tilpasset den skandinavisk stil med korte kastebevægelser for effektivt og energibesparende fiskeri - og hvem gør det bedre end Guideline.

Elevate tilbyder fantastisk meget for pengene og giver dig kvaliteter, der er meget vanskelige at finde på dette niveau. Elevate stængerne fremstilles på samme fabrik som Guidelines 1. klasses Fario CRS stænger, som gør det muligt for Guideline at bruge samme type teknologi og knowhow i denne serie.

Viser alle 8 produkter

pr. side

Viser alle 8 produkter

pr. side