Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Wobler til spinnefiskeri

Her kan du finde hele vores udvalg af woblere. Du kan f.eks her finde en billig wobler fra Rapala, som du med stor glæde kan bruge til dit fiskeri. Det der fungere rigtig godt ved en wobler er at den efterligner en fisks bevægelser i vandet, hvilket vel være med til at lokke endnu større fisk til at bide på krogen. Nogle af de bedste woblere er nogle af de næsten helt skræmmende livagtige woblere. Hvortil flere af disse woblere også afgiver en form for lyd i vandet, denne raslende lyd i vandet i vandet kan være med til at ophidse de store fisk i vandet, og dermed lokke dem til at bide på krogen. Det kan helt sikkert være en kæmpe fordel at have flere forskellige typer woblere, alt afhængig af hvad man vil fiske efter, wobleren skulle jo gerne passe til størrelsen på den fisk man prøver at fange. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af wobler, står vi altid parat til at hjælpe.

Brand

Viser alle 10 produkter

pr. side

Viser alle 10 produkter

pr. side

Stort udvalg af wobler til åen. Ja, om du bruger woblere til åfiskeri eller søen, kan du næsten være sikker på rammegaranti.