Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Guideline LXi fluestænger

Guideline LXi

LXi er en rendyrket serie til fiskeri efter laks, havørred og steelhead. Disse 5 og 6-delte stænger er designet til maksimal ydeevne kombineret med et transportvenligt design for lystfiskere, der rejser meget. Alle stængerne på denne side er designet til at passe i en Guideline Roller bag, når de skal med dig på fiskeeventyr. Dette overflødiggør behovet for særlig bagage, når du flyver til din drømmedestination.

Tre 10’ stænger i klasse 7, 8 og 9 lavet til fiskeri efter laks og havørred i åer og elve med skydehoveder. Stængerne er også fremragende til fiskeri efter større fisk både inde i landet og i det kystnære terræn. Stængerne kendetegnes ved en jævn og relativ dyb halvaktion med en stærk top, så det er let at sætte skub i de nedre dele. Materialerne er meget spændstige og med korte slag i toppen, så du kan lave de fineste trange linebuer med en lille kraftindsats. Samtidig er de aldeles fremragende til underhåndskast.

LXi er grågrønne metallic klinger som er monteret med hårdt anodiseret sorte hjulholdere med flade sider og lasergraveret LXi logo. Korkhåndtaget er med gummikork detaljer og er lidt kortere for at kunne generere mere kraft i klingen. For bedre ydelse og vægtreduktion har Guideline monteret REC Recoil skydeøjer og etbenede øjer. En ventileret stangpose og et ekstremt let tansportrør, gør at du ikke skal tjekke unødig vægt ind på din næste fisketur.

Viser alle 2 produkter

pr. side

Viser alle 2 produkter

pr. side