Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Geoff Anderson

Geoff Andersons grønne profil

Geoff Anderson sætter en stor ære i, at beklædningen produceres på bæredygtig vis og med respekt for forbrugerne. Og helt centralt; med stor slidstyrke og lang levetid.

Alle produkter er derfor 100 % giftfri, og faktisk er flere produkter biologisk nedbrydelige.
Alle Geoff Anderson produkter er Oeko-tex® og BlueSign certificeret, som betyder, at produkterne er testet fri for sundhedsskadelige stoffer, og at der ikke er anvendt miljøskadelige kemikalier i produktionen.

I produktionen anvendes ofte metervarer, som er genanvendelige. Derudover fremstilles flere produkter, blandt andet alle fleece-produkterne, af genbrugspolyester. Geoff Anderson har stor erfaring i at anvende overskydende materialer fra "de store" producenter til specialproduktioner.

Meget af Geoff Andersons beklædning produceres i Europa, med brug af skandinaviske underleverandører – for at sikre kvalitet og ordnede produktionsforhold. Produktion i Fjernøsten foregår på danskejede fabrikker. Produktion og arbejdsforhold kontrolleres af danskere, svenskere eller som minimum af et vesteuropæisk management. Geoff Andersons sociale ansvarlighed består også i at benytte mange danske og skandinaviske samarbejdspartnere.

Viser alle 25 produkter

pr. side

Viser alle 25 produkter

pr. side