Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Stangrør til fiskestænger

Et transportrør til fiskestangen giver en rigtig god beskyttelse under transport til og fra fiskepladsen og er nærmest uundværlig på fiskerejser. Mange spinnestænger leveres i en klassisk stofpose fra producenten og det fungerer i mange tilfælde fint, men vil du passe godt på din nye spinnestang, er et transportrør både en billig og rigtig god investering.

 

Brand

Viser alle 7 produkter

pr. side

Viser alle 7 produkter

pr. side

Stangrør

Et transportrør til fiskestangen giver en rigtig god beskyttelse under transport til og fra fiskepladsen og er nærmest uundværlig på fiskerejser. Mange spinnestænger leveres i en klassisk stofpose fra producenten og det fungerer ofte fint. Det er faktisk kun de dyreste spinnestænger, som bliver leveret med ekstra beskyttelse. Det er ikke kun under fiskeri, at stænger knækker. Bildøre, bagagerumsklapper og medpassagerer har igennem tiden taget livet af utallige fiskestænger. Her i butikken ser vi dagligt kunder som kommer ind med deres livs kærlighed i hænderne og i lidt for mange dele. Nye som ældre stænger som ikke kunne klare fisketuren. Specielt ældre stænger med mange fiskeoplevelser i bagagen gør ekstra ondt og ja den har været ind og ud af bilen hundredvis af gange indtil den dag det siger knæk. Indrømmet, efter endt fiskeri, er det nemmest bare at kyle grejet ind i bilen og ræse hjem til aftensmaden.

Mange fluestænger bliver i dag leveret i et praktisk transportrør. Har du selv bygget din egen fiskestang, kommer du sikkert på et tidspunkt til at mangle et stangrør eller en stangpose. Mindst 90% af de spinnestænger som findes på markedet i dag, bliver leveret i en stangpose og i disse tilfælde kan det være en god ide, at investere i et transportrør. Vi har stangrør til spinnestænger i forskellige længder, alle med en diameter på 75 mm.

Går fiskerejsen via fly har Plano et praktisk flygodkendt transportrør med plads til 5-6 stænger, som kan låses. Så er du rimelig sikker på, at dine stænger kommer helskindet ud og hjem.