Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Fiskebriller med polariserende linser

Polariserende solbriller bør være en fast del af lystfiskerens udrustning. Dels for at beskytte din øjne mod vildfarende kroge og måske vigtigst polariserende linser er super gode til at absorbere/ filtrere vandret polariseret lys. Med et par gode polariserende solbriller ”bryder” dit syn overfladen på vandet og du kan kigge ned i vandet og spotte eventuelle fisk. Vi kan kun anbefale dig at anskaffe dig en solbrille. Få et nyt syn på fiskeriet, se omgivelserne omkring dig i et nyt perspektiv og skån dine øjne. Vi har altid et stort bredt sortiment i solbriller  til lystfiskere også hvis du i forvejen er brillebærer.

 

 

Brand

Viser alle 15 produkter

pr. side

Viser alle 15 produkter

pr. side

Lystfisker solbriller

Polariserende solbriller bør være en fast del af lystfiskerens udrustning. Dels for at beskytte din øjne mod vildfarende kroge og måske vigtigst polariserende linser er super gode til at absorbere/ filtrere vandret polariseret lys.

De fleste moderne solbriller er fremstillet i plastik hvor den polariserende effekt er lavet af en kemisk film som består af molekyler, som skaber et mikroskopisk filter. Dette filter reducerer de refleksioner fra vandoverfladen, som kan være meget generende. Med et par gode polariserende solbriller ”bryder” du overfladen på vandet og kan kigge ned i vandet og spotte eventuelle fisk.

Så vi hos Korsholm kan kun anbefale dig at anskaffe dig en solbrille. Få et nyt syn på fiskeriet, se omgivelserne omkring dig i et nyt perspektiv og skån dine øjne. 

Vi har altid et stort bredt sortiment i solbriller til lystfiskere også hvis du i forvejen er brillebærer.

 

 

Hvilken farve linse er bedst i solbriller

Vejret er foranderligt og omskiftende i Danmark og en god allround linsefarve er i vores optik er kobber og amber (ravfarvet). Begge linser kan dække de fleste lysforhold som du fisker i. Gul er også en farve som mange har set fordelen i. Gul er en højkontrast linse som er helt suveræn i overskyet vejr, men kan også fint anvendes i sol med drivende skyer.

 

Kobber

En suveræn allround linse. Kobber giver en medium kontrast gengivelse, øget skarphed og er meget behagelig og beroligende for øjnene. Bedst i middel til lyse forhold.

 

Gul

Gul er en højkontrast linse. Den gule linse forøger kontrasten og samler tilgængeligt lys under mørkere lysforhold. Bedst i middel til svagt lys.

 

Brun/amber

En lysere linse som kan transmittere tilstrækkeligt lys under svagere lysforhold og er en god løsning til den som søger en lysere allround linse.

 

Grå

Grå er det farve der er mørkest og er derfor velegnet til ”offshore fiskeri” altså på åbent vand. Her kan lyset være hård ved øjnene og reflekserne være meget kraftige.

 

 

De billigste modeller er lavet i plastik. Linser i polycarbonat er et bedre og et stærkere materiale med en høj brudstyrke. X-Stream, Vision, Loop, Guideline og Smith har solbriller i programmet med polycarbonatlinser. Den dyre og lækre løsning er glaslinser. Fordelen ved glaslinser er at du får en helt uovertruffen optisk klarhed som ingen plastlinser kan hamle op med. Glaslinser er også meget mere ridsefaste end plastlinser. Solbriller med glaslinser til lystfiskere findes fra f.eks. Smith (tidligere Action Optics)