Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fiskenet/fangstnet - når fisken skal sikkert på land

Fiskenet

 

Som lystfisker er et godt fangstnet et must. Mange store drømmefisk er gået tabt under landingen og det er da brandærgeligt hvis fisken havde ”pralestatus”.  Hos Korsholm finder du et bredt udvalg i fiskenet - om du leder efter et fiskenet til havørred eller et stort solidt fangstnet til laks, så har vi et solidt udvalg. Leder du efter det helt rigtige net til laks og havørreder, kan vi varmt anbefale fangstnettene fra McLean. De holder med garanti til alle dramatiske situationer, du kan komme ud for.

Viser alle 35 produkter

pr. side

Viser alle 35 produkter

pr. side

Hvilket fiskenet skal jeg vælge?

Et fiskenet skal både være rummeligt og transportvenligt og der findes flere typer af fangstnet. sammenklappelige fiskenet. Abu, Greys, Ron Thompson og Lawson leverer denne type af fiskenet, som kan sidde i bæltet eller i D-ringen bag på fiskevesten. Fangstnet med fast ramme er mere stabile, men fylder og mere. Fangstnet til laks er større og med stærkere ramme.

 

Store fiskenet

McLean fiskenet fra New Zealand er i en virkelig gedigen kvalitet og har kan du få fiskenet med gumminet som skåner fisken mest muligt. Fiskenet til Skjern å, ja så bør du investere i en McLean fiskenet model R420 og skal den være transportvenlig kan vi montere skulderstropper, så den kan bæres komfortabelt på ryggen.

 

Fiskenet til kystfiskeri

Greys fiskenet laver fremragende net med fast ramme som du kan bruge på kysten og i søen. Selve nettet er i gummi så fisken skånes, hvis den skal genudsættes.  Laminerede fiskenet i træ findes i mange størrelser og former. De har et eksklusivt look og kan bruges til både kystfiskeri, ørredfiskeri, såvel til større fiskearter.

 

Fiskenet til bådfiskeri

Mangler du et bådnet har Westin store rummelige net til bådfiskeri med langt skaft, så håndteringen af fisk er nem og sikker. McLean fiskenet har ligeledes et skaft som kan skydes ud, så du får den tilstrækkelige rækkevidde.

 

Hos Korsholm finder du et bredt sortiment i fiskenet og er der en helt speciel model i et fangstnet som du har på ønskesedlen, så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.

 

Generelt om vores fiskenet

Her kategorien kan du som sagt finde alle vores fiskenet, samt kan du finde vores løse fiskenet net (umonteret fiskenet) og galger. Her i kategorien kan du finde et bredt udvalg af fiskenet, så du nemt kan finde et fiskenet dig passer lige præcis til dig - høje og lave, voksne eller børn. Her i kategori kan du også finde flere gumminet, som oftest et en slags sort fiskenet der er ekstra skånsom over for fisken, du kan også finde andre typer fiskenet end gummi, som f.eks. garn. Du kan her i kategori også finde teleskop fiskenet, som er fiskenet på en teleskopstang der er justerbare. Vi har fiskenet som passer til stort set alle typer fiskeri, om du så fisker fladfisk, laks, ørred eller andet. Vi har både fiskenet hvor selve stangen er lavet træ, metal, syntetisk eller plastik, alt efter hvad din præference er. Du kan nemt købe dit næste fiskenet her hos Korsholm, og skulle du være uheldig på din fisketur, og dit fiskenet bliver beskadiget på den ene eller anden måde, så står vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig,alt hvad vi kan, om det så er til reparation af dit gamle fiskenet eller vejledning til køb af et nyt fiskenet. Vi har også fiskenet i mange forskellige former, og du så leder efter et rektangulært fiskenet eller et cirkulært fiskenet, nogle poseformet net, lange eller korte net. Her hos Korsholm har vi selvfølgelig også altid en fast lav pris på alle vores varer, så du kan også nemt her på siden finde et billig fiskenet, og nogle gange kan du også være heldig at finde et særligt godt fiskenet tilbud, f.eks i forbindelse med et udsalg. Find dit næste fiskenet til fiskeri, lige her på korsholm.dk.