Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Bøger om fiskeri

  

Når sæsonen rinder ud og de lange mørke aftener er i overtal, ja, så kan man godt længes efter lyden af elven, solen der glimter i trækronerne, duften af sommer og fornemmelsen af elvens puls, når strømmen passerer forbi.

På de dage og aftener hvor fiskeabstinenserne trykker, hvad så med at sætte dig godt til rette, og dykke ned i en inspirerende fiskebog?

Du mangler måske lidt inspiration til den kommende sæsons fisketure? Eller, måske du ønsker af udvide fluesamlingen med hjælp fra nogle nye fluemønstre?

 

Uanset hvor ivrig din indre læsehest er, eller hvad interessen skulle være, så har vi med garanti en bog til dig – Og finder du ikke bogen på siden her? - Så skriv til os, måske den kan skaffes hjem til dig!


Viser alle 17 produkter

pr. side

Viser alle 17 produkter

pr. side

Om fiskebøger

Der er skrevet mange rigtig gode bøger om fiskeri som bidrager til viden og giver læseren/lystfiskeren nye muligheder og værktøjer ved fiskevandet. Bøger om lakse og havørredfiskeri og bøger om fluebinding har været populære gennem mange år. Der udkommer desværre ikke så mange titler mere, da streaming og YouTube tutorials har forført lystfiskeren. Det er ganske forståeligt, men der bare noget ved at sidde og fordybe sig i en fiskebog og drømme om nye fremtidige eventyr med fiskestangen.

 

Om vores kategori med fiskebøger

I denne kategori med bøger, finder du både nye fiskebøger og gamle fiskebøger. Mange af disse fiskebøger er skrevet på dansk og er danske fiskebøger. Som sagt så er dette en kategori med bøger om fiskeri som er skrevet til lystfiskeren. Disse bøger om fisk fortæller flere forskellige ting om fisk. Så hvis du leder efter en bog om fiskeri eller flere bøger om fiskeri, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan nemlig i denne kategori finder fiskebøger til både børn og voksne.