Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Powerbait

Powerbait

 

Her i denne kategori kan du finde vores kæmpe store udvalg af powerbait. Powerbait og gulp er nok noget af det man vil kalde for Danmarks favorit madding til put and take. Powewerbaits styrke er dens farve og lugt som har til formål at lokke fiskene til hug. Så hvis du leder efter noget bait med masser af power, så er powerbait lige noget for dig.

PowerBait Lakrids
PowerBait Twist
PowerBait Hvidløg
PowerBait med Glitter
PowerBait uden Glitter
PowerBait Turbo Glitter
PowerBait Bloodworm
PowerBait Ost
PowerBait Crustacea
PowerBait Lakseæg
PowerBait Honey Worms
Power Eggs Hvidløg
Gulp Salmon Eggs
Power Eggs
Gulp Regnorm
Gulp Sandorm m.m.
PowerBait Grubs

Berkley’s berygtede Powerbait er ørredernes ”Matador Mix” og de elsker det. Powerbait findes i mange farver og med forskellige duftstoffer. Hos Korsholm fører vi hele Powerbait programmet. Powerbait med ost og Powerbait med hvidløg er bestsellere og disse findes også i mange forførende farver.

 

Powerbait turbo er med så kraftige duftstoffer, at den også lokker fisk fra nabo-søen… næsten. Har du ikke prøvet at fiske med Powerbait, så har du kun store fiskeoplevelser i vente. Knæk og bræk.


Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Powerbait

Det amerikanske firma Berkley udviklede i 80’erne den første Powerbait. Det har konsistens som dej eller som modellervoks og er formbart. I Powerbait er der tilsat forskellige duftstoffer, som er baseret på fiskens fødeemner og som har til opgave at lokke fisken og lokke det kan Powerbait. Duftstofferne spreder sig effektiv i vandet og fisk kan opfange det og tiltrækker deres opmærksomhed.

Powerbait er altid klar til at fiske med. Før denne, skulle man altid ud med en spade og lede efter regnorm og det kunne være en prøvelse under tørre somre. Med Powerbait i fisketasken er ventetiden inden det første kast reduceret til nul. 

Powerbait er biologisk nedbrydelig, så falder det af krogen, forsvinder med tiden. Powerbait er langtidsholdbar og kan ligge i fisketasken i lang tid. Virker den tør, kan du give den et par dråber vand og lade den stå natten over og vupti, så er den formbar igen. Med tiden forsvinder de kraftige duftstoffer, så evigt holder de naturligvis ikke.

 

Hvordan fisker jeg med Powerbait

Powerbait kan fiskes på mange måder, både stationært hvor dejen svæver lige over bunden og du kan fiske den aktivt hvor den spinnes langsomt ind. Der findes Powerbait formere, hvori du kan klemme dejen flad i en form. De snedige Powerbait fiskere bruger gerne 2 farver i formen, så den flade 2 farvede Powerbait agn bliver ekstra lokkende, når den roterer i vandet. Super effektive blink som Præsten og Snapshot har også en farve på hver side, så der er noget med roterende farver.

 

Kroge til Powerbait

Fisker du Powerbait på den traditionelle måde, altså stationært med et flåd, så former du dejen omkring en lille enkeltkrog eller endnu bedre en lille trekrog. Der findes små trekrog hvor der omkring krogstammen er monteret en lille fjeder. Dette er med til at holde din Powerbait bedre fast på krogen. Brug gerne meget små kroge. Ofte er en lille bitte Powerbait kugle meget mere attraktiv end en kæmpe kugle, hvor ørreden skal gabe så højt, at den risikerer at få strækmærker i mundvigene.

 

Generelt om vores kategori med powerbait

Her i vores kategori med powerbait kan du finde et kæmpe stort udvalg af powerbait til faste lave priser. Udover de faste lave priser på powerbait, så har vi også ofte powerbait tilbud, hvor du kan finde en rigtig god pris på dit yndlings powerbait. Det mest af vores powerbait kan formes på mange forskellige måder, så du kan lave lige præcis den powerbait form som du foretrækker. Her i kategorien har vi udelukkende kun powerbait og gulp, så hvis du leder efter en powerbait taske, hvor du kan have alt dit super madding, så kan du helt sikkert finde en i vores kategori med fisketasker. Her i kategorien kan du i hvert fald blive fuldt udstyret til at kunne putte powerbait på krog, og starte med at fiske lige præcis det du har lyst til.