Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluorocarbon - "usynlig fiskeline"

Fluorocarbon liner

 

Har du ikke helt bestemt dig for hvad dine næste fiskeline skal være, så kunne der muligvis være noget inspiration at hente her. I denne kategori finder du nemlig liner lavet med Fluocarbon (fluorocarbon) eller som den også til tider bliver kaldt, “en usynlig fiskeline”. en fluorocarbon fiskeline bliver nemlig næsten helt usynlig når den er under vandet, hvilket kan fungere super godt i ekstra klart eller roligt vand. Du finder under dette udvalg af fluorocarbon baseret fiskeliner kendte mærker som Berkley, Photonic og Zpey. Så hvis en billig kvalitets fluorocarbon fiskeline er hvad du leder efter, så kan du finde det her.

 


Viser alle 6 produkter

pr. side

Viser alle 6 produkter

pr. side

Om fluorocarbon

Hvis du stadig skulle være i tvivl om fluocarbon l´fiskeliner er noget for dig, så er der her tre gode grunde til at bruge fluorocarbon liner:

 

- For det første så suger fluorocarbon liner ikke vand ind som almindelig liner. Dette vil sige at brudstyrken ikke svækkes af vandet.

 

- fluorocarbon liner har tilnærmelsesvis samme brydningsindeks som vand, dette er med til at gøre fiskelinen næsten usynlig i vand, der af kaldenavnet “den usynlige line”.

 

- Som et sidste agument for at købe fluorocarbon line, er at linen har en meget hård overflade, hvilket gør at en fluorocarbon line normalt vil holde længere.

 

Du kan i denne kategori finde hele vores udvalg af fluorocarbon fiskeliner til fiskeri. Her kan du engang imellem være heldig at finde et godt fluorocarbon line tilbud eller udsalg. Her i kategorien finder du kun fluorocarbon liner, så hvis du derimod leder efter et forfang af fluorocarbon, så kan du finde det i vores kategori fluorocarbon forfang. Du kan her finde fluorocarbon liner i mange forskellige mm størrelser og tykkelser.