Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fiskegrej til spinnefiskeri

Spinnefiskeri

 

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af fiskegrej til spinnefiskeri. Vi har i dette sortiment alt hvad du har brug for indenfor spinnefiskeri. Spinnefiskeri bliver også i nogle kredse kaldt for tidens sportsfiskeri eller bare refereret til som lystfiskeri. Spinnefiskeri som en moderne form for sportsfiskeri gjorde sit første seriøse indtog, da fastspolehjulet og nylonline slog igennem i Danmark. Hvis du leder efter noget til spinnefiskeri, så kan du finde det lige her.

Spinnefiskeri er den mest udbredte fiskeform, og vi stræber derfor efter at have Danmarks største og bedste udvalg af spinnegrej, som hele tiden opdateres og udvides. Lige nu finder du et kæmpe udvalg i fiskegrej til spinnefiskeri, så er du spinnefisker, kan du her på siden finde alt hvad hjertet begærer. Leder du efter en billig spinnestang, et lækkert fiskehjul eller blink og spinnere til dit fiskeri, så har du her et hav af muligheder og gode tilbud på fiskegrej til spinnefiskeri – og husk vi har Danmarks bedste priser på fiskeline. Har du et godt øje til nogle af de store brands, tilbyder vi bl.a. Shinano, SavageGear, Abu, Daiwa, Greys, Plano og mange flere.


Viser alle 302 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 302 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spinnefiskeri

Som det første så et af kendetegnene ved spinnefiskeri at at man oftest bruger alle mulige forskellige kunstagn, som så kastes ud i vandet og spinnes ind igen. Pointen med dette er at få rovfiskene til at bide på, ved at lave en livagtig gang gennem vandet, som kan få fiskene til at bide på. Helt fundamentalt er spinnefiskeri meget forskelligt fra eksempelvis fluefiskeri. Til fluefiskeri bruger man nemlig i stedet en meget let agn (fluen) som man trækker igennem luften med en tung flueline. Derimod til spinnefiskeri bruger man et tungt agn som eks. kunne være en wobler, spinner eller blink, som man putter på en let fiskeliner. At man til spinnefiskeri bruger et tungere agn på en tynd line gør at man kan lave nogle længere kast.

 

Spinnefiskeri udstyr

Når man snakker om udstyr og fiskegrej til spinnefiskeri eller sportsfiskeri, så er der som regel fire ting som man skal bruge, dette er:

- Et fiskehjul

- En fiskestang

- En fiskeline

- Agn som eks. wobler, blink eller spinnere

 

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valg af det helt rigtige udstyr til spinnefiskeri, så står vi altid klar og parate til at hjælpe dig, så som spinnefisker kan blive hundrede procent klar til spinnefiskeri.