Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Geddefiskeri - predatorfiskeri

geddefiskeri

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af geddefiskeri grej samt andet fiskegrej til predatorfiskeri. Hvis du er til rovfiskeri så er geddefiskeri helt sikkert noget for dig, og lige her i kategorien kan du blive klar til geddefiskeri. Udanset om du fisker efter rovfisk som gedder, sandart eller aborre så kan du blive klar til det her, i vores kategori med geddefiskeri og predatorfiskeri.

Viser alle 87 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 87 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Om geddefiskeri

Gedden bliver af mange kaldt for kongen af å og sø. Det er den alle største ferskvandsfisk i Danmark og så kan den have en dødvægt på op over 20 kg.

 

Men en kæmpe monster gedde på 20 kg er selvfølgelig helt legendarisk, hvorimod en gedde på over 5 kg stadig er en meget flot og stor gedde. Faktisk er hun gedderne generelt større end hannerne og de gyder i april, hvor de her kan findes på lavere vand i nærheden af bredden hvor de kan gemme sig i åkander eller mellem siv. Når det bliver sommer, og luften og vandet bliver varmere, så har gedden det med at søge ud mod dybere vand, hvor det kan være lidt køligere. Gedden er først og fremmest en alene fisk i modsætning til hornfisk og stimefisk. Kendetegnene ved en gede er dens meget spidse tænder, gullig grønne og brune lange krop.

 

Mindstemål for gedde:

Saltvand: 60 cm.

Ferskvand: 40 cm.

 

Fredningstider:

Saltvand: 1. april til 15. maj.

Ferskvand: 1. april til 30. april.

 

Gedder - Catch & release

Rigtig mange lystfiskere bruger gedden til at dyrke catch and release, hvor de fanger og sætter gedden fri igen. Dette gøres primært for at holde bestanden oppe, men også fordi det er de færreste som foretrækker en gedde som spisefisk. Hvis man gerne vil bruge sit geddefiskeri som “fang og slipp ud” kan det være en rigtig god ide at sætte sig meget ind i landing af gedden, så man kan gøre det på den mest humane måde. Ved at sætte sig godt ind i landing, vejning, måling og genudsættelsen, mindsker du risikoen for at gøre skade på fisken.

Generelt om vores kategori med geddefiskeri Her i vores kategori med geddefiskeri, finder du som sagt hele vores store udvalg til geddefiskeri og predatorfiskeri. Uanset om du fisker efter gedde til vinter, sommer eller efterår så så har vi gedde grejet til dig. Du kan købe alt vores geddefiskeri grej her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark.