Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sage X Series fluestang

Sage X Series fluestang

 

THE X ROD COMMAND THE WATER

Det nye flagskib fra Sage hedder "X" og repræsenterer romertallet 10, da det er den 10’ende store stangintroduktion i Sage’ fluestangshistorie.

Sage X Series fluestang er udstyret med KonneticHD teknologi som giver stængerne en væsentlig forbedret vridningsstabilitet. Selve klingen genvinder sig ekstremt hurtigt og den bærer linen bedre gennem kastet, hvilket også forbedrer din hastighed på linen. Det giver mulighed for lange fine fejlfrie kast. Og når klingen bedre kan ”holde sin bane” med få vibrationer, har du meget bedre kontakt med din line, dine kast og dine mendinger. Alt i alt nogle forbedringer der virkelig kan mærkes og du som fluefisker vil kunne drage stor nytte af.

Vi oplever den nye "10" serie som en anelse dybere og mere forfinet i aktionen end Sage One, men stadig med det samme uhyggelige bundtræk og kraftoverskud. Så hvis du leder efter en Sage X fluestang, så kan du helt sikkert finde den her. Husk også at vi altid er der for dig, til at vejlede og rådgive omkring Sage X Series fluestænger, så du kan finde den helt rigtige Sage X Series fluestang.

 


Viser alle 9 produkter

pr. side

Viser alle 9 produkter

pr. side

Konettic HD i Sage X Series fluestang

Sage har formået at skabe en højere densitet (HD) i fiberkompositten. Det har resulteret i endnu lettere, og stærkere klinger som leverer en uovertruffen energioverførsel og line-og loop-kontrol. En overlegen loop-kontrol som præcist og effektivt kontrollerer fluekastet, er det de fleste fluefiskere stræber efter. Det er hele ideen og resultatet af KonneticHD teknologien.

Med de nye muligheder som Konnetic HD teknologien giver, varsler der en helt ny og spændende æra for Sage. Så Sage X Series fluestang udstyret med Konettic HD er en helt sikker vinder