Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sonic

En vaske ægte ”Multifunktionel” fluestang fra amerikanske Sage. Uanset om du er til finessekast i små åer og bække, eller du vil ud at jagte den helt store laks, så findes der en stang i Sonic serien som passer til dig. Følelsen og aktionen i stangen er relativ hurtig, og der er godt med kraft i Sonic stangen, dog er det en af de mest præcise stænger vi længe har kastet med. Hvis du kunne lide de to tidligere modeller; Method og One, så er vi sikre på at du hurtigt vil føle dig hjemme med en Sonic i hånden.

Klingen er bygget på den populære og gennemtestede Konnetic Technology og alle stænger i serien er angivet som en Fast Action Rod, hvorfor de gør sig uhyre godt til streamer fiskeri i diverse vandløb, og til de lidt længere distancer på f.eks. den danske kyst.

Sage Sonic stængerne er yderst gennemførte og er bygget på nogle af de fineste materialer der er til rådighed. Klingen har en flot olivengrøn farve, og man er aldrig i tvivl om at, man har at gøre med en Sage stang.

Sage Sonic stængerne ligger i en prisklasse under de helt dyre stænger, og netop derfor ser vi meget stor ”value for money” i disse stænger, da de sagtens kan være med de helt dyre drenge når vi snakker performance. Så er du på udkig efter et Sage produkt som er til at betale sig fra, men uden at du skal gå på kompromis med kvalitet og ydeevne – Så synes vi at du skulle tage et ekstra kig på Sage Sonic serien.

Viser alle 9 produkter

pr. side

Viser alle 9 produkter

pr. side