Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sage Method fluestænger

 

"High linespeed is not just a couple of words that we toss out, high linespeed is a Method for delivering a fly"

 

Sage Manufacturing som er den vigtigste producent inden for stænger, lancerer nu Method. En højtydende serie af stænger som med garanti kommer til at underholde selv de skrappeste fluekastere. Disse ultra-hurtige fluestænger bruger Sage' egen Konnetic teknologi. Method genererer en ekstrem høj linehastighed og snævre linebuer som skærer gennem vind og leverer fluen med akuratesse.

At være i stand til at tilbyde fluestænger, der indfrier alle forventninger hos krævende fluefiskere i enhver kastesituation er den primære årsag bag udviklingen af Method. Sage’ DNA er synonym med hurtig-aktions stænger, og gennem ”Konnetic” teknologien har de taget den super jævne og ultra-hurtige ydeevne til et helt nyt niveau.

Sage Chief Rod Designer, Jerry Siem. Siger "Vores nyeste højt ydende stænger vil gøre enhver fluekaster bedre, men vil hjælpe erfarne kastere med knivskarpe afleveringer i hvert et kast.”

 

Montering

Stængerne har fået en magmarød finish og er klædt på med matchende rustrøde beviklinger, Fuji skydeøjer samt en elegant hjulholdere med Cocobolo træindlæg i # 4-6 og sortelokserede saltvandshjulholdere fra klasse 6 og op. Stængerne leveres i et flot højrødt pulverlakeret stangrør. Sage Method leveres indtil videre i 12 enhånds-modeller og 9 Spey og Switchmodeller


Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.