Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ultralite NSX SR

Hardy Ultralite NSX SR

Med denne serie, har Hardy lavet en tilføjelse til deres prisvindende serie Ultralite. Disse SR (small river) modeller er designet til at give fiskeren en stang som yder høj line kontrol og præcision i situationer hvor der er begrænset plads og hvor en delikat præsentation er altafgørende.

Hardy har i mange år sat sit klare aftryk på stangbygnings verdenen, og det kommer til udtryk i denne serie af stænger. Alle stænger i serien har en medium hurtig aktion, og arbejder fantastisk hele vejen ned gennem klingen, jo mere line du fodrer dem.

Ultralite SR stængerne har et moderne look og de bedste komponenter på markedet, og efterlader intet til tilfældighederne. En stang som passer perfekt til de danske åer og fjorde.

Sintrix NSX

Med Sintrix NSX teknologien får du en stang som er lettere og stærkere end tidligere. Denne teknologi bruges i opbygningen af klingen, og er med til at gøre stangen mere modstandsdygtig over for overbelastning og udefra kommende slag. Hardy bruger en special resin som de har patenteret, nemlig M3 Resin. Det den kan er at, indhylle alt kulfibre materialet og derved skabe et virvar af strenge som gør klingen utrolig stærk. Dernæst er denne teknologi også grunden til at klingen kan modstå modstang fra alle vikler, uden at gå i stykker.

Ved at benytte Sintrix NSX teknologien er disse stænger blevet op til 60% stærkere og 30% lettere end tidligere stænger, hvilket i sig selv giver dig som fisker en kæmpe fordel i alle dele af dit fiskeri.

Viser alle 2 produkter

pr. side

Viser alle 2 produkter

pr. side