Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline ULS Hybrid switch fluestang

Guideline ULS Hybrid switch fluestang

 

Takket være Guidelines store succes med ULS linesystemet og det brede brugsområde til konceptet, så de potentialet til, at udvikle nogle "specialiserede" fluestænger baseret på testresultater fra brug med ULS 3D + og Multi Tip linerne. Guideline har i en længere periode haft forespørgsler på små ultralette tohåndsstænger, så ideen er nu blevet til virkelighed med inspiration fra Switch håndtagene. Under testfiskeri oplevede de, at de fungerede vanvittigt godt som enhåndsstænger, så med det specielle håndtag var det naturligt at kalde serien ULS Hybrid.  Og ja, det er en perfekt mellemting mellem en enhånds- og en Switch stang - tiltænkt laks, havørred og ørred i strømvand. ULS Hybrid er også velegnet til fiskeri fra land eller båd til gedde, aborre og regnbueørred. Hvis du er i tvivl om hvilken Guideline ULS Hybrid switch fluestang du skal vælge, så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde den helt rigtige Guideline ULS Hybrid.


Viser 1 produkt

pr. side

Viser 1 produkt

pr. side

Switch kast

Guideline ULS Hybrid switch fluestang, eller bare generelt switch, er stænger som er meget lette at håndtere til underhåndskast/switch. Den dybe, kraftfulde aktion sikrer, at stængerne har en høj tolerance for "kastefejl" i forankringsfasen, og den længere slaglængde giver også fluefiskeren bedre tid, når forfanget rammer vandet inden fremkastet foretages. Der er rigtig god kontakt med stangens bunddel og den markante katapult effekt kommer helt af sig selv med meget lidt brug af kraft - slet ikke den værste følelse når du kaster med disse stænger. ULS Hybrid stængerne matches godt med ULS 3D+ og Ultra Compact klumper. WF liner med kortere klumper som Bullet og Fario fungerer også meget godt.

 

Montering

Guideline ULS Hybrid switch fluestang er monteret med en matsort hjulholder i satin finish. Etbenede slangeringe og skydeøjer som eliminerer problemet med at skydelinen vikler sig ind i øjerne når du skyder line. Klingen er i matsort satin finish med matchende beviklinger i sort med pyntebeviklinger i metallic grøn. Guideline ULS Hybrid fluestang leveres i et cordura transportrør