Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline LXi fluestænger

Guideline LXi fluestang

 

Guideline LXi

 

LXi er en rendyrket serie til fiskeri efter laks, havørred og steelhead. Disse 5 og 6-delte Guideline LXi stænger er designet til maksimal ydeevne kombineret med et transportvenligt design for lystfiskere, der rejser meget. Alle Guideline LXi stængerne på denne side er designet til at passe i en Guideline Roller bag, når de skal med dig på fiskeeventyr. Dette overflødiggør behovet for særlig bagage, når du flyver til din drømmedestination.

Tre 10’ stænger i klasse 7, 8 og 9 lavet til fiskeri efter laks og havørred i åer og elve med skydehoveder. Guideline LXiStængerne er også fremragende til fiskeri efter større fisk både inde i landet og i det kystnære terræn. Guideline LXi stængerne kendetegnes ved en jævn og relativ dyb halvaktion med en stærk top, så det er let at sætte skub i de nedre dele. Materialerne er meget spændstige og med korte slag i toppen, så du kan lave de fineste trange linebuer med en lille kraftindsats. Samtidig er de aldeles fremragende til underhåndskast.

Guideline LXi er grågrønne metallic klinger som er monteret med hårdt anodiseret sorte hjulholdere med flade sider og lasergraveret LXi logo. Korkhåndtaget er med gummikork detaljer og er lidt kortere for at kunne generere mere kraft i klingen. For bedre ydelse og vægtreduktion har Guideline monteret REC Recoil skydeøjer og etbenede øjer. En ventileret stangpose og et ekstremt let tansportrør, gør at du ikke skal tjekke unødig vægt ind på din næste fisketur. Hvis du har spørgsmål til Guideline LXi, så står vi altid klar til at hjælpe.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lidt om vores Guideline LXi stænger

Vores kategori og Guideline LXi fluestænger er først og fremmest en kategori med Guideline LXi fluestænger, som er en fiskestang lavet til fluefiskeri. Du kan her finde nogle billige Guideline LXi stænger så du er top klar til at fiske.