Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

LPX Tactical

LPX Tactical kombinerer intet mindre end, banebrydende teknologi og en ny definition af state-of-the-art klinge-aktioner, til ørredfiskeri. Tactical har en distinkt og meget præcis aktion, der gradvist slippes løs, når du belaster stængerne mere og mere. Aktionen er, hvad Guideline beskriver som hurtig i ¾ af stangen, med suveræn stabilitet, der passer til alle niveauer af fluekastere. Når du kaster på kortere afstand, giver spidsen og midtersektionen dig masser af den vigtige følsomhed, du har brug for. På mellem og længere afstand griber de nederste dele af stangen ind og giver dig al den forbindelse, kraft og stabilitet, du drømte om. Disse stænger er intet mindre end exceptionelle: Super ”smooth” , men alligevel stive og mestrer alle de forskellige typer kast, du kan lide at lave, og beskytter de fineste tippets, når du fighter din trofæørred. Ultralet at have i hånden - 9ft #5 vejer kun 71 gram!

LPX Tactical

9´ stængerne er superlette fluestænger til dem, der foretrækker denne klassiske længde med fordelen af ​​ægte letvægtsfølelse. Utroligt alsidige og mindre påvirkede af vind, de har en hurtigere aktion end 9'9 stængerne.

Stængerne i #2-#3 i 9´-serien er ægte tørflue- og nymfestænger til det mest delikate fiskeri med de fineste tippets.

#4 og #5 er go-to stænger nr. 1 til allround tørflue og nymfe-fiskeri i alle typer farvande. Egenskaberne i disse, er lige godt fiskeri på kort og lang distance med alle typer kast.

#6 stangen er til dem, der søger mere vind udsatte områder og gerne vil have en stang til at håndtere streamers og generelt lidt større fluer godt.

#7 er der for at hamre de tunge artikulerede streamers med tunge synkende liner.

C.A.P M4.0™-teknologi C.A.P M4.0™ giver spektakulær ydeevne med fejlfri genopretning og unik præcision. C.A.P Technology har et Complex Axial Pattern (CAP) parret med ensrettede kulfiber-layups. I CAP er lag af kulfiber placeret i forskellige vinkler i forhold til hinanden, for at maksimere styrke og stabilitet i alle retninger. I et ensrettet ikke-vævet kulstofmønster, løber alle fibre i en enkelt parallel retning, hvilket sikrer maksimal styrke på langs. M4.0 ™ er den resin, Guideline bruger i denne type klingekonstruktion. Egenskaberne af denne resin udfylder hullerne i kulstofklædet mere effektivt end normale resiner og har større styrke. Det mindsker også det samlede behov for resin i klingekonstruktionen, hvilket resulterer i lettere stænger end nogensinde før.

 

Viser alle 4 produkter

pr. side

Viser alle 4 produkter

pr. side