Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Elevation

'Simpelt og enkelt. Uden tvivl den bedste stangserie som Guideline nogensinde har lavet i denne prisklasse! Udseendet, komponenterne, finishen, den lave vægt og balancen af ​​disse Guideline Elevation stænger er bemærkelsesværdige. Guideline Elevation fluestænger er en komplet stangserie bestående af i alt 8 stænger. Sortimentet varierer fra den lille lækre 9' #5 lavet til det letteste ørredfiskeri til den mere kraftfulde 14' i # 9/10 til det tungeste laksefiskeri, imellem de to finder du stænger, der passer til ethvert behov. De lettere enhåndsmodeller har en jævn og blød aktion, der passer til en bred vifte af fluefiskere, uanset kastestil.


Viser alle 13 produkter

pr. side

Viser alle 13 produkter

pr. side

Om Guideline Elevation enhånds fluestang

Enhåndsstængerne fra klasse 6 og opefter har en hurtigere og mere kraftfuld aktion, som giver et godt "kick" til længere kast og krævende fiskepladser. Aktionen i de lette og velafbalancerede tohåndsstænger er tilpasset den skandinavisk stil med korte kastebevægelser for effektivt og energibesparende fiskeri - og hvem gør det bedre end Guideline.

Elevation tilbyder fantastisk meget for pengene og giver dig kvaliteter, der er meget vanskelige at finde på dette niveau. Guideline Elevation stængerne fremstilles på samme fabrik som Guidelines 1. klasses Fario CRS stænger, som gør det muligt for Guideline at bruge samme type teknologi og knowhow i denne serie. Guideline Elevate flustænger findes også som tohånds og switch.