Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Forfang til fluefiskeri

Forfang

 

I denne her kategori kan du finde hele vores udvalg af forfang og backing. Forfanget er en vigtig del af dit fiskeri, da det jo er den yderste del af dine line, og derfor er i direkte kontakt med fluen. Et godt forfang har både en god styrke til at fighte med fisken, samt lokke fisken til, ved at præsentere fluen på den bedst mulige måde. Dette er blandt andet grunden til at det er vigtigt at finde et forfang, som passer lige præcis til dit fiskeri. Der findes flere forskellige typer forfang, men primært snakker man om to typer, som er nylonforfang og polyforfang, som begge fungere godt til kystfiskeri.

 

 

 


Viser alle 51 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 51 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Generelt om vores kategori med forfang & backing

Her i vores kategori med forfang og backing finder du selvfølgelig hele vores store udvalg af forfang til fiskeri. Forfang bliver brugt til at fange mange forskellige slags fisk, bla. er der lystfiskere som fanger fladfisk, pighvar, makral, ål og havørred med forfang, og i vores kategori med forfang, kan du faktisk også finde et forfang til gedde. Forfang bruges som sagt til fluefiskeri og puttes for enden af din flueline. Når man fisker med forfang og flueliner kan det være en rigtig god ide med en mappe til disse ting, derfor kan du i kategorien her også finde forfangsmapper.

Så hvis du leder efter et flueforfang, så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et stort udvalg af forskellige forfang og backing til fiskeri. Som lystfisker kan et flueforfang være en vigtig del af dit fiskegrej, og være med til at hente en masse fisk hjem. Så find dit næste flueforfang lige her i vores kategori med forfang og backing.

 

Forfang og backing. Salg af forfang og backing til fluefiskeri, Vi har markedets bedste udvalg i forfang, fluorocarbon og backing til fluefiskeri. Køb billigt online.