Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fluer til laksefiskeri

De fleste lakse- og havørredfiskere som også har interesse i fluebinding kender laksefiskeren og fluebinderen Mikael Frödin. En guds benådet fluebinder som har opfundet mange fluemønstre og storfangere gennem tiden. Frödin har udviklet en række fluer til brug under forskellige forhold og de er opdelt i forskellige serier. Classic serien, Samurai serien, Nobody, Micro og Hitch. Så alt efter vejr og vandstand kan du med sikkerhed finde en giftig flue at fiske med.

Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

MIKAEL FRÖDIN

Er man lakse- eller havørredfisker har man uden tvivl stødt på navnet Mikael Frödin. Mikael er svensker og blev allerede i halvfemserne kendt som en gudsbenådet fluebinder. Det var især klassiske fluer som gjorde ham internationalt kendt. Bogen "Classic Salmon Flies" blev udgivet på 5 sprog og solgt i over 50.000 eksemplarer. I firserne og halvfemserne fungerede Mikael også som fiskeguide på nogle af de bedste laksevande i Skandinavien. Han har desuden deltaget i flere filmproduktioner. Korsholm har haft det privilegie at samarbejde med Mikael Frödin siden starten af 90'erne og han har holdt adskillige fluebindingskurser med moderne lakse og havørredfluer her i Skjern. Gennem tiden har Frödin udviklet et hav af spændende fluebindingsmaterialer, kroge, flueæsker og selvfølgelig det kendte F.I.T.S. tube system.

Mikael Frödin har de sidste 25 år fisket over det meste af jordkloden og tilbringer hvert år over 100 dage ved fiskevandet. Så den gale svensker har opsamlet lidt fiskeerfaring gennem årene. Det er der kommet rigtige mange fluer ud af og de allerbedste mønstre har Frödin fået samlet i nogle forskellige serier med hver deres styrker.