Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

skydehoveder til varieret fiskeri

Skydehoveder

 

Her i denne kategori kan du finde hele vores udvalg af skydehoveder til fiskeri. Et skydehoved til fiskeri, også kaldet SH shooting head, er egentlig bare en optimering af WF linen. I bund og grund så består et skydehoved af et hoved som er tilknyttet en fin og tynd skydeline. Du kan her se alle vores skydehoveder. Et skydehoved kan have meget stor betydning for en god oplevelse med fluefiskeri, det er nemlig vigtig at dit skydehoved er tilpasset din fluestangs længde og kastevægt. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive hvis du har nogle spørgsmål til skydehoveder.


Viser alle 64 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 64 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Om vores udvalg af skydehoveder

Hos Korsholm har vi årtiers erfaring med flueliner og kan derfor give dig en god og saglig vejledning i skydehoveder. Se udvalget lige her i kategorien med skydehoveder. Du kan altid her finde billige priser på skydehoveder.

Skydehoveder

Forskellige skydehoveder har generelt set forskellige længder, vægt of tykkelser, så det kan nogle gange være lidt svært at finde ud af hvilket skydehoved der passer lige præcis til dig. Derfor står vores professionelle arbejdere i fiskeafdelingen altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Et skydehoved system består egentlig bare af et skydehoved, to liner og en skydeline.