Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

UV2 produkter til fluebinding

Firmaet Spirit River har som de første lanceret fluebindingsmaterialer med Dobbelt UV. De er i stand til at tilføre både UVF og UVR i materialerne.

Hvad er UVF

UVF er fluoreserende og korte lysbølger i lyse farver som benyttes i mange materialer f.eks. malinger. I det daglige oplever vi det på eksempelvis trafikskilte. Papir og lyse tekstiler tilsættes ofte stoffer som fluorescerer. Formålet er at få hvid til at se endnu hvidere ud. Det kræver blot en lyskilde som udsender UV lys.

Hvad er UVR

UVR er ekstremt korte lysbølger ikke kan opfattes af det menneskelige øje. Blandt fugle har hannerne en markant UVR signatur i fjerdragten, som hunnerne tydeligt kan læse. Majfluer finder hinanden, bierne finder blomsterne, laksefisk under gydning og fisk i søgning på føde.

Og netop det at fisk kan opfatte disse korte lysbølger, har været drivkraften og ideen til at udvikle UV2.  Det fluoreserende i de lyse materialer kan du nemt spotte med en UV lampe. UVR indfarvningen kan du ikke se, det er forbeholdt fisken. I følge eksperter er det det, som gør forskellen på en god dag og en indbringende dag ved vandet.

Prøv UV materialerne og se hvilke højder du når i dit fiskeri.....


Viser alle 11 produkter

pr. side

Viser alle 11 produkter

pr. side