Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Vandtætte rygsække og andet vandtæt opbevaring

Vandtæt rygsæk og tasker

 

Som lystfisker kan det være en rigtig god ide at have en vandtæt rygsæk. Dette skyldes blandt andet at der på en fisketur, er en rigtig stor chance for at blive våd, om enten det er af regn eller plask fra vandet. Så for at undgå våde ting og sager kan en vandtæt rygsæk være en rigtig god ide. Så hvis du har lyst til at sikre dine dyrebare ting mod vand, så er en vandtæt rygsæk lige noget for dig.

Brand

Viser alle 11 produkter

pr. side

Viser alle 11 produkter

pr. side

Lidt om vores vandtætte rygsække og tasker

Hvis du er på udkig efter en vandtæt rygsæk eller vandtæt taske, så kan du helt sikkert finde den her, så du kan få beskyttet din taskes indhol mod regnvejr og andet vand. Som du nok kan se i kategorien her, så har vi et stort udvalg af vandtætte rygsække og andet vandtæt opbevaring. Vi har vandtætte rygsække til en billig pris og ofte gode tilbud, så hvis det er en vandtæt rygsæk du søger, så har vi helt sikkert en her.

Praktisk vandtæt opbevaring er et must til outdoor entusiaster. Pas på dine værdier når du dyrker dine udendørs interesser, ved hjælp af en vandtæt rygsæk.