Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Rygsækstole

Rygsækstole

En rygsækstol er som navnet antyder en rygsæk med integreret stol. Rygsækstole er perfekte til aktiviterer eller ture, hvor plads er et mangelvare. Med en rygsækstol har du altid en stol tæt på, som du hurtigt og let kan slå ud. Den gode rygsækstol sidder behageligt på ryg og lænd, og har robuste skulderstropper, så du kan fylde rygsækken op uden af belaste kroppen. Hos Korsholm finder du et bredt sortiment af kvalitets rygsækstole til både fiskeri og jagt samt andre friluftsaktiviteter.

Viser alle 11 produkter

pr. side

Viser alle 11 produkter

pr. side

Her i kategorien rygsækstole, finde du selvfølgelig hele vores udvalg af alle mulige forskellige rygsækstole. Så hvis du leder efter en god kvalitets rygsækstol til dit fiskeri eller andet, så kan du helt sikkert finde en her til en billig pris. Hvis du har bruge for hjælp til valg af rygsækstol, så er vi her hos Korsholm altid klar til at hjælpe og vejlede dig, i dit valg af rygsækstol.