Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Eumer SpinTube Pike 35 gram Disco Slow Black/silver

Varenr.: 823-EUM-08

Leveringstid: 1-3 dage

135,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Prøv den nye SpinTube DISCO

SpinTube DISCO er den nyeste innovation indenfor geddeagn. DISCO er en belastet flue, som du kan kaste med en helt almindelig spinnestang. Disco er lavet i et syntetisk glitter materiale for at efterligne byttedyr/fisk som gedder og andre rovfisk er på udkig efter.

35 grams modellen er super velegnet til fiskeri på lavere vand med langsom indspinning. Fluerne leveres med en 6/0 predator enkelkrog monteret på en stålwire. Enkelkrogen er væsentlig nemmere at fiske i grødefyldt vand og gør afkrogningen endnu lettere. Eumers DISCO agn er håndlavede og naturligvis blyfrie

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...