Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Ny

Et liv i fisk - Gordon P. Henriksen

Varenr.: 897

En stor og lækker bog med skønne billeder af dansk natur, lystfiskeri, mennesker og mad. Vi er inviteret med på fisketur i selskab med forfatteren, vennerne og børnene. Og selvfølgelig er vi også med til middag med et væld af lækre fiskeopskrifter. Bogen er smækfuld af tips og tricks til den gode fisketur – i strålende høj sommersol eller på en forblæst novemberdag. Opskrifterne omfatter både festmåltider og hurtige retter, der gør sig godt på turen, såvel som et par cocktails med et lokalt præg, genvejen til at lave den perfekte bålkaffe – og en masse andet godt. Columbus Leths fantastiske billeder viser både maden, det gode lystfiskerliv og stemningen fra de mange oplevelser: solopgangsfiskeri under Møns hvide klinter, streetfishing efter nytårstorsk i hovedstaden, fed vesterhavsstemning ombord på en fiskekutter fra Nr. Vorupør, råt fluefiskeri på Bornholms sneklædte klippekyster sammen med alle drengerøvene eller den hyggelige tur på fjorden med ungerne i stille vejr. Læs mere...

Leveringstid: 1-3 dage

279,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Et liv i fisk

Inspirerende og billedrigt pragtværk om lystfiskeri, naturoplevelser og velsmagende fiskeretter Gordon P. Henriksen: Et liv i fisk Fotos af Columbus Leth I Gordon P. Henriksens rigt illustrerede bog om lystfiskeri, Et liv i fisk, forenes oplevelser i naturen med velsmagende fiskeretter. Bogen handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: fællesskab, kammeratskab, mental sundhed, ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste råvare med hjem til spisebordet.

”Jeg drømmer ikke blot om at give dig lyst til flere fisketure. Det skal være særligt dejlige, skønne og betydningsfulde fisketure. De skal nydes fuldt ud, i godt selskab – sammen med dine bedste venner og dine allernærmeste. Og de skal nydes i dit eget, ensomme selskab, og dermed måske give dig mulighed for at komme dine egne tanker og dit inderste væsen lidt nærmere. For det kan lystfiskeri nemlig også. Og så drømmer jeg om at give dine fisketure endnu mere mening ved også at inspirere til alle de vidunderlige ting du kan gøre med fisken når du kommer hjem med den.”

Således opsummerer Gordon P. Henriksen hensigten med sin bog Et liv i fisk. I bogen finder man inspiration til fiskeeventyr rundtomkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og åer – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier.

Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder. Gordon P. Henriksen er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio- og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler. Columbus Leth, f. 1971, er en af landets førende madfotografer og har modtaget flere priser for sine smukke kogebøger. Og så er han passioneret lystfisker.

Forfatter: Gordon P. Henriksen

Titel: Et liv i fisk

Sider: 240 sider

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...