Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Emån - Pelle Klippinge

Varenr.: 14872
Flot og gennemført bog om havørredfiskeriet i den berømte Emå i Småland
239,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Eman - med fluestang langs verdens fornemste havørredå

Pelle Klippinges veldokumenterede værk om Emån er blevet til en flot bog om det legendariske havørredfiskeri i Småland. Gennem mere end fire årtier i selskab med Emån og havørrederne kender forfatteren dette fortryllende vandløb i alle detaljer. Bogen er et generøst opslagsværk med informationer om havørredens biologi, vandringsmønstre og adfærd  -  godt krydret med fine naturiagttagelser, fisketaktikker, statistikker og poolbeskrivelser og ikke at forglemme Em fluerne samt de store personligheder som f.eks. Gustav Ulfsparre. Bogen er rigt illustreret og med mange unikke fotos har forfatteren formået at skabe en fantastisk stemning omkring Emåen.

288 sider - svensk

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.