Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Einarsson - 8plus Bronze

Varenr.: 802-ENSS8BRZ

Einarsson Plus-serien er produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid. Læs mere under produktinformation
Pris: 5.249,00 kr

Special Price 3.699,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

GUDESMUKT HJUL

Vi kender ikke Steingrimur Einarssons muse til disse hjul, men WOW!! Det er et af de mest formfuldtendte hjul vi har haft i butikken. Einarsson Plus-serien er stolthed produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid.

FORSEGLET BREMSESYSTEM

Bremsesystemet er helt forseglet, og de rustfrie stålkomponenter er saltvandsbestandige. Kombinationer af materialer, der bruges i bremsepakken, garanterer et silkeblødt træk under alle bremseindstilllinger. Plus-serien fra Einarsson fås i fem størrelser: 3plus, 5plus, 7plus, 8Plus og 9plus. Hver model har et identisk forseglet bremsesystem bygget på de samme designprincipper, men er kalibreret efter størrelse. Derfor er der også forskel i bremsestyrken mellem størrelserne.

MODEL 8PLUS

8plus hjulet fra Einarsson er velegnet til tungere enhåndsstænger og i Danmark især til switch og lette tohåndsstænger. Et perfekt størrelse til vores havørreder og laks. På enhåndsstangen er du enten på vej til fiskeri efter bonefish eller striped bass. Den passer også til vores hjemlige geddefiskeri monteret på en 8'er eller 9'er stang. Valget er dit...

SPECIFIKATIONER

Lineklasse: 7/9

Linekapacitet: WF8 + 150 meter 30 lb Micron backing

Vægt: 223 gram

Dimensioner: 105 x 32mm 

Vendbar: Ja, retning bestilles ved køb

Etui: Ja

Garanti:  Einarsson garanti

Producentens hjemmeside: Einarsson

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.