Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Einarsson - 7plus Red

Varenr.: 802-7plus-RED

Einarsson Plus-serien er produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid. Læs mere under produktinformation
Pris: 4.499,00 kr

Special Price 2.850,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

GUDESMUKT HJUL

Vi kender ikke Steingrimur Einarssons muse til disse hjul, men WOW!! Det er et af de mest formfuldtendte hjul vi har haft i butikken. Einarsson Plus-serien er stolthed produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid.

FORSEGLET BREMSESYSTEM

Bremsesystemet er helt forseglet, og de rustfrie stålkomponenter er saltvandsbestandige. Kombinationer af materialer, der bruges i bremsepakken, garanterer et silkeblødt træk under alle bremseindstilllinger. Plus-serien fra Einarsson fås i fem størrelser: 3plus, 5plus, 7plus, 8Plus og 9plus. Hver model har et identisk forseglet bremsesystem bygget på de samme designprincipper, men er kalibreret efter størrelse. Derfor er der også forskel i bremsestyrken mellem størrelserne.

MODEL 7PLUS

7plus hjulet fra Einarsson er ideel til både enhånds- og switch stænger. Om du fisker laks, ørred eller vil bruge den havørredfiskeri på kysten, så kan du montere denne skønhed på stangen og vide dig sikker på 100% driftssikekrhed

SPECIFIKATIONER

Lineklasse: 6-8

Linekapacitet: WF7 + 135 meter 20 lbs

Vægt: 198 gram

Dimensioner: 100 x 32 mm

Vendbar: Ja, retning bestilles ved køb

Etui: Ja

Garanti:  Einarsson garanti

Producentens hjemmeside: Einarsson

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.