Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Einarsson - 9plus - Black

Varenr.: 166231

Einarsson Plus-serien er produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid. Læs mere under produktinformation

Pris: 5.999,00 kr

Special Price 4.350,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

GUDESMUKT HJUL

Vi kender ikke Steingrimur Einarssons muse til disse hjul, men WOW!! Det er et af de mest formfuldtendte hjul vi har haft i butikken. Einarsson Plus-serien er med stolthed produceret på Island og fremstilles i forskellige størrelser, der passer til langt de fleste fiskesituationer. Lige fra det lette ørredfiskeri i søer og åer og elve til store trofæfisk i både salt-og ferskvand. Alle aluminiumsdele bearbejdes af 6061 T6 aluminium for at sikre maksimal styrke og stabilitet under hårdt brug i hele hjulets levetid.

FORSEGLET BREMSESYSTEM

Bremsesystemet er helt forseglet, og de rustfrie stålkomponenter er saltvandsbestandige. Kombinationer af materialer, der bruges i bremsepakken, garanterer et silkeblødt træk under alle bremseindstilllinger. Plus-serien fra Einarsson fås i fem størrelser: 3plus, 5plus, 7plus, 8Plus og 9plus. Hver model har et identisk forseglet bremsesystem bygget på de samme designprincipper, men er kalibreret efter størrelse. Derfor er der også forskel i bremsestyrken mellem størrelserne.

SPECIFIKATIONER

Lineklasse: 9/10

Linekapacitet: WF9 + 200 meter 30 lb backing

Vægt: 228 gram

Dimensioner: 110 x 39 mm.

Vendbar: Ja, retning bestilles ved køb

Etui: Ja

Garanti:  Einarsson garanti

Producentens hjemmeside: Einarsson

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.