Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ecco Terracruise II - Black/Black

Varenr.: 825840531541

Bløde og bøjelige tekstiloverdele har inkorporeret GORE-TEX® fugtisolerende teknologi, så de passer til al slags vejr. 

1.199,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

ECCO TERRACRUISE II
Vores sko er skabt til at yde under svære forhold, og de er en moderigtig og alsidig tilføjelse til en vandreentusiasts garderobe. Bløde og bøjelige tekstiloverdele har inkorporeret GORE-TEX® fugtisolerende teknologi, så de passer til al slags vejr. Et elastisk hurtigsnøresystem sørger for, at de er lette at komme i og tage af. Vore slidstærke sål sørger for et sikkert fodfæste under alle forhold, samtidig med at indlægssålen polstrer foden og fremmer til naturlige bevægelser.

SKABT AF PREMIUM TEKSTILER
Lavet vha. robuste, men fleksible tekstiler og syntetiske materialer, og så GORE-TEX®-teknologi til at give åndbar og vandtæt beskyttelse, så man derved man opnår en tør, behagelig og altid frisk fornemmelse.

SKABT TIL NATURLIG BEVÆGELSE
FLUIDFORM™-sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning. Udtagelig indlægssål er tilpasset til fodens naturlige form, så bevægelsesfrihed og en naturlig gang sikres.

DANSK DESIGN
Vores skandinaviske rødder inspirerer vores filosofi: Unikt, minimalistisk design, intuitiv funktionalitet og det blødeste læder, der forbedrer oplevelsen både nu og over tid. Vi kombinerer innovativ teknologi med gammeldags håndværk for at skabe den utrolige kvalitet, alsidighed og enestående holdbarhed, der er en fundamental del af ECCO.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.