Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Ecco Exostrike Camel

Varenr.: 989-83230401034

Street-smart styling sættes sammen med tekniske egenskaber - således tilbyder Ecco sin revolutionerende og prisvindende udendørs støvle komfort til målbevidste vandrere.

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 1.400,00 kr

Special Price 1.099,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Fleksible overdele i ECCO yaklæder sætter ny standard og komplimenteres af et unikt layout, polstring ved anklen og en PROSOMA-hælkappe der omslutter det bageste af foden, så der opnås yderligere komfort. Tekstilfor sørger for et luksuriøst og behageligt indre. Det revolutionerende mellemsålsmateriale, PHORENE™, introduceres. Det giver uovertruffen blødhed, øget støddæmpning og affjedring under alle forhold.

 

FREMSTILLET I PREMIUM ECCO-LÆDER

Overdelene er lavet af vandafvisende ECCO yak nubucklæder, der har naturlige tekstur, så hver eneste sko får en unik finish. Vores HYDROMAX® behandling forbedrer de vandafvisende egenskaber i vores læderoverdele og hjælper dem til at bibeholde deres bløde, smidige fornemmelse i længere tid. ECCO-læder fremstilles med omhu på vores egne garverier, hvor håndværk og innovation er en integreret del af processen. ECCO-læder skabes af bare lærreder af premium ugarvet læder, der designes, færdiggøres og raffineres, så det bliver til smukke sko og tilbehør, der kan klare tidens tand.

 

SKABT TIL NATURLIG BEVÆGELSE

En vægtreduceret PHORENE™-mellemsål giver øget støddæmpning og sikrer at foden har det behageligt - selv ved temperaturer under frysepunktet. FLUIDFORM™-sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning. Vores grove gummiydersål giver fodfæste under alle forhold.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...