Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Ecco Exostrike Brun str. 46

Varenr.: 83230401178

Street-smart styling sættes sammen med tekniske egenskaber - således tilbyder Ecco sin revolutionerende og prisvindende udendørs støvle komfort til målbevidste vandrere.

Varen er udsolgt

Pris: 1.400,00 kr

Special Price 799,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Denne moderne støvle er specielt designet til at brillere på svært terræn. Den er både robust og fleksibel med urban sneaker-detaljer, og du kan bruge den, lige meget hvor vejen går. Inspireret af fast-trekking kulturens "altid-på-farten" kultur fremhæver vores design sig med solide overdele i robust Yak-læder, mønstret tekstil og minimalistiske syninger. Støvlens bagside har en iøjnefaldende hæl kop og et unik ankeldesign , der resulterer i et karakteristisk, moderne udtryk.

 

Fleksible overdele i ECCO yaklæder sætter ny standard og komplimenteres af et unikt layout, polstring ved anklen og en PROSOMA-hælkappe der omslutter det bageste af foden, så der opnås yderligere komfort. Tekstilfor sørger for et luksuriøst og behageligt indre. Det revolutionerende mellemsålsmateriale, PHORENE™, introduceres. Det giver uovertruffen blødhed, øget støddæmpning og affjedring under alle forhold.

 

• Letvægts hiking-støvle, god til både vandreturen og til byen
• De unikke, naturinspirerede overdele er i ECCO-yaklæder fra vores egne garverier med vandafvisende egenskaber og naturlige variationer på overfladen
• Læderet er behandlet med vores innovative ECCO HYDROMAX TECHNOLOGY og har en vandafvisende finish
• FLUIDFORM™ er en sprøjtestøbningsprocess, hvor flydende materiale sprøjtes ind i vores unikke anatomiske læster og danner en super komfortabel base for dine sko
• En vægtreduceret PHORENE™-mellemsål giver øget støddæmpning og sikrer at foden har det behageligt - selv ved temperaturer under frysepunktet
• Hælebeskyttelsen går hele vejen rundt. Den giver et præcist fit og beskyttende støtte dagen lang

 

FREMSTILLET I PREMIUM ECCO-LÆDER

Overdelene er lavet af vandafvisende ECCO yak nubucklæder, der har naturlige tekstur, så hver eneste sko får en unik finish. Vores HYDROMAX® behandling forbedrer de vandafvisende egenskaber i vores læderoverdele og hjælper dem til at bibeholde deres bløde, smidige fornemmelse i længere tid. ECCO-læder fremstilles med omhu på vores egne garverier, hvor håndværk og innovation er en integreret del af processen. ECCO-læder skabes af bare lærreder af premium ugarvet læder, der designes, færdiggøres og raffineres, så det bliver til smukke sko og tilbehør, der kan klare tidens tand.

 

SKABT TIL NATURLIG BEVÆGELSE

En vægtreduceret PHORENE™-mellemsål giver øget støddæmpning og sikrer at foden har det behageligt - selv ved temperaturer under frysepunktet. FLUIDFORM™-sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning. Vores grove gummiydersål giver fodfæste under alle forhold.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...