Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Ecco Biom Venture TR Black

Varenr.: 85463401001

Bygget til barske forhold - uanset om du tager på vandretur eller tager på andre eventyr udendørs, så sørger vores smidige, men robuste støvler i ECCO yaklæder for, at du er beskyttet i al slags vejr og oplever støtte i alle typer af terræn. 

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 2.200,00 kr

Special Price 1.799,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Glatte, åndbare overdele i ECCO yaklæder har en flot glans, der komplimenteres af et design med lang snøring, blød polstring ved anklen og en handy hælstrop, der gør dem lette at komme i. BIOM®-teknologi øger effektiviteten ved bevægelse og giver en barfodsfornemmelse, mens GORE-TEX® sørger for åndbar og vandtæt beskyttelse. En slidstærk gummiydersål sikrer et bedre fodfæste, så du kan tage det roligt selv i ujævnt terræn.

 

Overdele er lavet af en kombination af premium ECCO yaklæder. Vores design blander vandafvisende, high-performance ECCO yaklæder med pull-up-effekt med en anden glat full-grain ECCO yaklæder, med GORE-TEX® som giver åndbarhed og vandtæt beskyttelse. ECCO-læder fremstilles med omhu på vores egne garverier, hvor håndværk og innovation er en integreret del af processen. ECCO-læder skabes af bare lærreder af premium ugarvet læder, der designes, færdiggøres og raffineres, så det bliver til smukke sko og tilbehør, der kan klare tidens tand.

 

BIOM®-teknologi arbejder sammen med fodens naturlige form for at sikre effektivitet ved hvert eneste skridt, og teknologien giver desuden øget fleksibilitet. FLUIDFORM™-sprøjtestøbningsteknologi gør brug af specialudviklede, slidstærke materialer og et anatomisk design, så der skabes en let og fleksibel sål, der polstrer og absorberer stød ved hvert eneste skridt. Overdelen er sat sammen med sålen uden brug af lim eller stikning.

 

Vores skandinaviske rødder inspirerer vores filosofi: Unikt, minimalistisk design, intuitiv funktionalitet og det blødeste læder, der forbedrer opleve

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...