Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Easy Shrimp Eyes - 13 farver

Varenr.: 852-09
50,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Easy Shrimp Eyes er designet med henblik på at gøre indbinding af rejeøjne så nemt som overhovedet muligt for dig.

De fleste fluebindere har oplevet at øjnene kan være drilske at få til at sidde ordentligt på deres rejefluer. Enten kommer det ene øje til at stritte en anelse mere ud eller op end det andet, eller også kommer man til at binde øjnene ud af facon når fluen skal færdiggøres. Med Easy Shrimp Eyes vil øjnene altid være præcis lige lange, og det er slut med at bruge lang tid på at få øjnene til at sidde helt perfekt.

Når øjnene skal fastgøres på krogen er det vigtigt at de sidder helt fast, så dine fluer kan holde til mere end én fisk, eller måske du sidder fast i nogle grene eller lignende.

Mange ynder for en sikkerheds skyld at lakere eller ligefrem lime deres øjne fast for optimal holdbarhed, men med de indbindings venlige riller på bindefladen skal du blot sørge for at binde øjnene normalt stramt ind, og så er man ude over at skulle sikre øjnene yderligere.
De sidder helt fast og det bliver de ved med.

Øjnenes lette svaj udaf er ved indbinding til at justere, så ønsker man at øjnene skal sidde tættere til kroppen, kan man blot binde tråden lidt ud over øjnenes stilke, og dermed samle dem lidt alt efter dine ønsker.

Du kan bruge flere størrelser kroge til dine fluer, man kan enten vælge at klippe lidt af bindefladen, eller indbinde hele bindefladen for at få lidt mere fylde på kroppen.

Det materiale som produktet er lavet i har samme vægtfylde som vand, så du skal ikke bekymre dig om fluen kommer til at gå korrekt i vandet på grund af øjnene’s vægt.


Du kan roligt binde dine fluer som du er vant til, med den ønskede belastning. Hvis du vil fiske i toppen af vandsøjlen, undlades belastningen blot.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.