Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Duejagt vest for London

Varenr.: 999-duelondon

Duejagt på stubmarker over lokkere en varm sommerdag... Findes der noget bedre?

Leveringstid: 1-3 dage

11.425,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Duejagt i England 2019

Når duerne virkelig trækker og slår på lokkerne, glemmer man det aldrig. Oplev duejagten i England sammen med Korsholm Jagtrejser og få en oplevelse for livet. 

   

Bedste termin: Medio juli - primo september

  

Området er typisk engelsk med en god blanding af småskove. landbrugsarealer med masser af levende hegn, marker og småskove, som giver perfekte betingelser for duejagt.

Der jages i perioden medio juli til starten af september. Der jages på forskellige afgrøder, alt efter årstiden, men hovedsageligt raps, stubmarker, bønner samt på nysåede marker. Jagtlederen vil inden jægerens ankomst udse de forskellige marker duerne trækker til, og planlægge jagten ud fra dette.

Antallet af duer kan variere en del fra periode til periode afhængigt af vind og vejr. Af samme årsag kan jagtresultatet naturligvis også variere, ligesom der skal tages hensyn til den enkelte jægeres skydefærdigheder. 

På dette revir kan der kun være 2 gæster ad gangen, og indkvartering finder sted på lokalt hotel på B+B vilkår. 

  

Info

Afregningsform: Fast pris

 

Inkluderet

- 3 dages duejagt

- 4 dages ophold i 2 sengs værelse på B & B

- Engelsk våbentilladelse (firearm certifikat)
 

Ikke inkluderet

- Flytransport (nærmeste lufthavn Gatwick)

- Afhentning i lufthavn (afregnes direkte i England) eller lejebil

- Patroner (afregnes direkte)

- Drikkepenge

- Evt. rejse- og afbestillingsforsikring

- Enkeltværelse mod tillæg.

-  Ledsager 950,-kr pr. dag (B & B)

 
Den enkelte jagtdag
Jagtguiden afhenter jægerne på indkvarteringen efter morgenmaden. På vejen ud er der stop ved en kiosk, hvor man køber madpakke og drikkevarer til dagen — alternativet er, at man kører hjem en time midt på dagen. Ved ankomst på revir hjælper man hinanden med at få sig placeret samt at få sat skjul og lokkere op. Man sidder normalt ude hele dagen indtil trækket ebber ud og jagtguiden kommer og henter jægeren. Efter nedpakning af udstyr køres der hjem til indkvarteringen. 

 

Yderligere oplysninger
Korsholm Jagtrejser er behjælpelige med booking af fly mod et gebyr på 400,- kr. pr. person. Denne jagt kan ikke kombineres med riffeljagt. Der tages forbehold for prisændringer samt kursændringer i opadgående samt nedadgående retning. Prisen er baseret på GBP kurs pr. 14-2-2019.

 

FIREARMS -VIGTIGT

Det er vigtigt, at du som jæger får skrevet dit haglgevær ind i dit EU-våbenpas lige efter modtagelsen af 2019/2020 jagttegnet. Korsholm Jagtrejser SKAL have kopi af dit jagttegn og EU-våbenpas, der er stemplet for året 2019/2020, lige efter, du har modtaget dit nye jagttegn. Afleveres dokumenterne for sent er det ikke sikkert, du kan få dit engelske firearms.

   

Da der jages på fri vildtbane, kan der ikke gives garanti for skudchancer og vildt. Der gives ingen kompensation for “ikke nedlagt vildt“.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...