Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Deerhunter Sneaky Ghillie Sæt m/ Handsker

Varenr.: 980-2021

Leveringstid: 1-3 dage

899,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Ghillie Sæt fra Deerhunter

Special designet pull over sæt til pürschjægeren, som vil være en del af naturen. Gå i et med dine omgivelser og mærk suset ved at have vildtet helt tæt på. Med den integrerede cap og facemask kan du sidde usynligt på standpladsen med buen eller riflen, og vente til situationen er optimal. Den gamle pladsbuk viser sig sjældent i det åbne, og det kan derfor være nødvendigt at trænge helt ind i kernen af området og blive en del af hans daglige miljø. Mange jægere kender til den intense oplevelse, det er at nedlægge et dyr på meget tæt hold, for ikke at tale om pürschen hen til vildtet hvor man næsten kan konkurrere med sig selv om, hvor tæt man kan komme. Sneaky ghilly sættet er til at tage over din normale jagtbeklædning, og det er derfor hurtigt og nemt at bruge. Handskerne er fremstillet med Rubber dots, som sikrer et godt greb om våbnet også i fugtigt vejr. Sneak out!

Bliv ét med vildtets omgivelser med Sneaky ghilly pull over sættet – pürschjægerens must have! Sneaky ghilly kommer med integreret facemask og cap samt handsker med Rubber dots for sikkert greb om våbnet. Prøv også sættet på trækjagt!

  

- Innovativ camouflage pull over sæt til pürsch- eller trækjagt.

- I Sneaky ghilly forsvinder du – så husk GPS´en!

- Sneaky ghilly har integreret facemask og cap samt handsker med rubber dots

  

Outshell: 100% Polyester

Extra: Nopret Belægning

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...